Explore me

Eu sunt Bianca si sunt Director de Marketing, insa in timpul liber ador sa fac poze si sa calatoresc. Cum am ajuns aici? Iata calatoria mea in cateva cuvinte.

Dupa un an de city-break-uri in strainatate, calatorii prin tara si experiente noi de travel, am descoperit ca este chiar COOL sa calatoresti si sa faci poze de vacanta- #travelphotography, cum ii spun instagramer-ii.

Sunt de parere ca a calatori este singurul verb pe care, daca il pui in aplicare, te poate face mai bogat. Mai bogat in experiente de viata, mai bogat in culturi si traditii, in poze si amintiri.
Si cum fiecare calator cand isi alege o noua destinatie – fie ea de weekend, asa numitele, city-escape sau city-break sau chiar pentru vacanta de vara, summer holiday – se documenteaza mai intai, m-am gandit sa las aici cateva travel tips&tricks.

Bine, bine, dar o sa te intrebi de ce calatorii cu stil? Cei care ma cunosc, stiu déjà ca eu cochetez de mica cu moda si sunt o fashionista convinsa. Imi aleg intotdeauna foarte atent tinutele in functie de locul, evenimentul sau destinatia pe care urmeaza sa o vizitez. Deci stilul va fi cel mai bine evidentiat prin sedinte foto – fashion concept sau topic-uri si postari de tip #lifestyle sau chiar #ootd.

In continuare, te invit sa calatoresti alaturi de mine si sa descoperim impreuna locuri minunate.
Ma gasesti momentan pe Instagram si pe Facebook iar daca vrei sa imi scrii, o poti face de pe pagina de contact, la adresa afisata acolo.